Duurzame relatie met
bedrijven en uitzendkrachten

Het ontstaan van Nijverveld

Marieke van den Berg – Haver, Directeur:

“Als manager van de afdeling Personeel en Organisatie van een bloembollenbedrijf had ik veel te maken met uitzendbureaus voor tijdelijke uitzendkrachten. Ik was vaak ontevreden over de kwaliteit van de uitzendbureaus:

  • Ik kreeg vaak niet wat ik nodig had, bijvoorbeeld een heftruckchauffeur die nog maar 1 x in zijn leven op een heftruck had gezeten
  • Elk seizoen nieuwe mensen die ik moest inwerken. Er zaten ook elk seizoen een paar mensen tussen die er echt een potje van maakten: te laat komen, naar drank ruiken..

Toen ik er achter kwam in welke leefomstandigheden deze mensen vaak bivakkeerden was voor mij de maat vol..

Dat kan ik zelf veel beter dacht ik. En zo ontstond in 2019 Nijverveld. Hét uitzendbureau dat zorgt voor mensen.”

 

Interview met Katarzyna

Hai, Ik ben Katarzyna Zarzecka ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Polen. 

Hoe bevalt het je in Nederland?

Mijn leven in Polen was niet uitdagend genoeg, toen ben ik op vakantie geweest door Europa en heb ik Nederland leren kennen. In Polen was er geen werk te vinden en omdat Nederland mij zo aantrok ben ik hier blijven hangen. De Nederlandse mensen zijn erg vriendelijk en hebben mij direct een prettig thuis gevoel gegeven. 

Waarom wilde je werken bij Nijverveld?

Toen ik besloot om in Nederland te gaan werken kwam ik in contact met uitzendbureau Nijverveld. Bijna zes maanden heb ik namens Nijverveld bij Allplants gewerkt. Afgelopen maand zag ik op de Facebookpagina van Nijverveld dat er vacature vrij kwam voor coördinator. Toen ik dit zag heb ik direct gebeld en een gesprek aangevraagd. Het lijkt mij een fantastische kans om mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen. 

Wat vind je van het team bij Nijverveld?

Ik vind het team erg vriendelijk en gezellig, het voelt een beetje als familie. Ik kan altijd bij ze terecht als ik vragen heb of ergens niet uitkom.

 

Wat vind je het leukste aan je werk als coördinator?

Het leukst aan mijn werk vind ik de afwisseling en de verantwoordelijkheid die het werk met zich mee brengt. De ene keer ben ik in het hotel om mensen welkom te heten en de andere keer zit ik op kantoor voor de administratie. 

Zou je het werk bij Nijverveld aanraden aan andere en waarom?

Ja zeker, ik hou van deze mensen hier en het werk vind ik ook erg leuk. Je krijgt iedere vierweken je salaris uitbetaald en we werken met plan4flex, wat inzicht geeft in de urenadministratie. Zo weet je van tevoren exact hoeveel uren er uitbetaald worden en kom je nooit voor verassingen te staan. 

Dit vinden wij belangrijk

De juiste match

Bij Nijverveld zijn we kritisch. Wanneer u een specifieke kwaliteit in iemand zoekt, zorgen wij dat die persoon vinden. Of niet, maar daar zijn we dan ook eerlijk in! 

Zorg voor onze mensen

Veel van onze uitzendkrachten komen uit Polen. Voor hen is het vaak een avontuur om in Nederland te komen werken. Wij zorgen ervoor dat zij zich veilig en thuis voelen. Een schoon appartement en elke avond een gezonde maaltijd horen daar als vanzelfsprekend bij.

Langdurige relatie

We streven naar langdurige relaties. Dat betekent ook dat we graag dezelfde medewerkers jaarlijks terugplaatsen bij dezelfde werkgevers. Zo hoeft u niet elk seizoen alles uit te leggen, en kan uw medewerker gelijk aan de slag. Bovendien weet u precies wat u aan hem of haar heeft!

Team Nijverveld:

Marieke vd Berg

Marieke vd Berg

Directeur

“Het leuke van mijn werk vind ik dat ik mensen een toekomst kan bieden.”  

Agata Przybyla

Agata Przybyla

HR Manager

“Alle zorg vanaf het eerste gesprek tot en met de thuiskomst en de kans op jouw ontwikkeling staat voorop”

Floor van Dipten

Floor van Dipten

Account / klantmanager

“Het doel is om te zorgen voor de perfecte match tussen de werknemer en de klant”

Katarzyna Zarzecka

Katarzyna Zarzecka

Controller

“De werksfeer vind ik erg fijne, het Nijverveld team voelt als familie”