Langdurige relatie tussen
werkgever en werknemer

Het beste uit de mensen halen

Veel bedrijven  hebben moeite om (tijdelijk) personeel te vinden. Dankzij de goede relatie met onze uitzendkrachten, hebben we een grote groep sterke en gemotiveerde Poolse uitzendkrachten beschikbaar. En deze blije mensen vertellen het door. Daarom wordt onze groep uitzendkrachten steeds groter.

Een goede basis
Bij Nijverveld geloven we dat goede leefomstandigheden essentieel zijn om het beste uit onze mensen te halen. Daarom verzorgen we elke dag een gezonde warme maaltijd, een schoon en goed verzorgde slaapplaats en vertier tijdens de ontspannen uurtjes.

Elke dag beter
Maar ook de persoonlijke ontwikkeling van ons personeel nemen we serieus. Zo hebben we de Nijverveld academy opgericht, waar de uitzendkrachten verschillende cursussen en studies kunnen volgen. Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse taal, een heftruck rijbewijs of een cursus teamleider. 

Zo bouwen we aan een langdurige relatie met onze uitzendkrachten. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Dit vinden wij belangrijk

De juiste match

Bij Nijverveld zijn we kritisch. Wanneer u een specifieke kwaliteit in iemand zoekt, zorgen wij dat die persoon vinden. Of niet, maar daar zijn we dan ook eerlijk in! 

Zorg voor onze mensen

Veel van onze uitzendkrachten komen uit Polen. Voor hen is het vaak een avontuur om in Nederland te komen werken. Wij zorgen ervoor dat zij zich veilig en thuis voelen. Een schoon appartement en elke avond een gezonde maaltijd horen daar als vanzelfsprekend bij.

Langdurige relatie

We streven naar langdurige relaties. Dat betekent ook dat we graag dezelfde medewerkers jaarlijks terugplaatsen bij dezelfde werkgevers. Zo hoeft u niet elk seizoen alles uit te leggen, en kan uw medewerker gelijk aan de slag. Bovendien weet u precies wat u aan hem of haar heeft!

Dit vinden onze klanten

Sinds anderhalf jaar werken wij samen met Uitzendbureau Nijverveld. We ervaren het als een uitzendbureau waar persoonlijke aandacht voor zowel de klanten als werknemers hoog in het vaandel staan.

Eerlijk, oprecht, schakelt snel en wat voor ons het allerbelangrijkste is: Nijverveld is goed voor zijn personeel!

Jennifer van Haaster

Hoofd Personeelszaken, W.W van Haaster & Zn.

Vroeger was het elk seizoen weer erg lastig om voldoende uitzendkrachten te vinden. Nu werken we al jaren met dezelfde groep Poolse uitzendkrachten via Nijverveld. Het is echt een top team! Ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Bovendien is het gezellig op de werkvloer en dat vind ik ook echt belangrijk.

Sjaak van den Berg

Directeur, Boltha