Werken met plezier

Nijverveld zorgt voor mensen

Wij geloven dat wanneer wij goed voor onze uitzendkrachten zorgen, zij beter inzetbaar zijn voor ondernemers. We bezuinigen nooit op goed en gezond eten, prettige huisvesting en leuke vrijetijdsbesteding. Daarnaast kunnen onze uitzendkrachten cursussen volgen, waardoor ze steeds breder inzetbaar zijn.

En dat werpt zijn vruchten af. Binnen een paar jaar is Nijverveld uitgegroeid tot bijna jaarrond 150 uitzendkrachten.

Wil je ook bij ons werken? Vul dan het aanmeldformulier in, binnen 2 dagen nemen we contact met je op.

Tot ziens!

Voorzieningen

Je loon

Elke vier weken krijg je loon uitbetaald. Dat doen we op basis van het aantal uren dat je hebt gewerkt. Voor de avonduren en overuren krijg je extra toeslagen.

Eten en drinken

Om goed te kunnen werken moet je goed en gezond eten. Nijverveld kan voor jou elke avond een gezonde warme maaltijd regelen. 

Nijverveld Academy

Bij ons kan je jezelf ook blijven ontwikkelen. Wil jij een heftrukrijbewijs halen, de Nederlandse taal leren, of een cursus management volgen? Dat kan allemaal.

Huisvesting

We zorgen voor een prettige huisvesting. Schoon, rustig en gezellig. Een plek waar je lekker kan ontspannen na een dag werken.

Administratie

Zeker als je uit een ander land komt begrijpen wij dat de papieren op orde hebben om in Nederland te mogen werken best ingewikkeld is. Daarom hoef jij je daar geen zorgen voor te maken. Als jij een geldige legitimatie en een bankrekeningnummer hebt, zorgen wij voor de rest!

Persoonlijk contact

Voor veel mensen is het aankomen in je tijdelijke verblijfsplaats een spannend moment. We zorgen dat er altijd iemand is die je taal spreekt om je rond te leiden. En als er vragen zijn kan je altijd bij één van ons terecht.

Vervoer

Wij zorgen dat je van je slaapplaats wordt vervoerd naar de werkgever. Dat kan een auto zijn, of op de fiets.

Aanmelden

Rijbewijs

9 + 12 =

Hoe wij te werk gaan

1.

Meld je aan via deze website

2.

Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.

3.

We zoeken de juiste match voor jou

4.

Het is tijd om aan de slag te gaan!

5.

Om de 4 weken krijg je je uren uitbetaald.